Monday, April 29

seorang lelaki berumur 20 tahun 11 bulan 29hari

assalamualaikum dan salam sejahtera, fuyooo, untuk kali pertama aku updates bagi tahun 2013 ni, last updates 10dec2012.. bertapa lamanya aku menghadapi liku2 kehidupan dengan perasaan gembira sedih marah benci sayang cinta, semuanya aku lalui...

maaf seribu jari sepanjang 20tahun aku hidup, aku terus menerus mencari kesalahan orang lain, aku terus mencari cahaya cahaya kehidupan, kekadang aku takut untuk bersuara kerana aku jahil dunia ni, aku tana org lain terus tertawa dengan kisah kisah kehidupan aku yang begitu mencabar, sebab aku tau diluar sana lagi ramai terus diduga tanpa merungut malah menjadi lebih kuat, tetapi aku manusia lemah, terus merungut tanpa meletakkan sesuatu yang berlaku itu pasti ada hikmahnya, keadilan dunia untuk mereka yang adil sahja..

masih ada orang akan stalks aku punya blog? still ada orang nak bace aku punya blog? macam tade macam ada, tapi penting ke semua tu, kalau sape sape nak bace, silakan, sebab mereka pon ada tanggungjwab yang perlu mereka laksanakan, tapi kalau free bace dan comment, at least give me some responds..

sbnarnya banyak benda aku nak kata, sebab dah lma sangt aku simpan semuanya dalam hati, dan mungkin hari demi hari, cuba untuk updates, bukan untuk meraih simpati or whatsoever, just want to share it!

mungkin ni permulaan untuk tahun baru 2013 ni, permulaan padahal nak masuk bulan may dahh, fuhh cepatnya masa berlalu, jumpa lagi... daaa :)

No comments: