Saturday, December 3

Ombak Rindu

assalamualaikum dan peace yaw
^.^V

yeahh, fenomena ombak rindu hangat dimedia massa terutama di facebook, stiap saat penuh kt new feeds pasal ombak rindu, alahai, filem melayu yang paling romantik dan sedey bhai, siryes , ak baru tengok tady ngn nazz, alahai, org laen tgk ngn gf/bf , ak watpis watcun watlek tgk ngn nazz, eyh ade plak filem tu utuk couple2 je, ade je org bwak satu fmly bhai, rombongn cik kiah powh ade, siap2 merengek budak2 tu dlm wyg tdy, memang ak byr tiket dgr budak tu nangis bhai, sayang awak budak =='

minggu lepas ak baru blik ipoh, sebb isnn cuti, minggu nie balik lagi, memang ak sayang ipoh lebey, kebetulan minggu nie ade ombak rindu, so cam ade motip ak blik ipoh pdahal follow abang ak blik, saje blik2, slgi ibubapa kita ade, pulanglahhhh menjenguk mereka , amomomomo, isnn ade kelas pagi plak, memang kalo crita psal kelas hilang mood cuti ak, walaupun cuti sabtu ahad jee,
alahai, ak ptut share camne na diet dlu, camne leyh kurus , ehem ehem , sorry , siryes ak tade idea na share camne, nnti ak ade idea , ak share k, walhal skrunk nie pown ak ta stabil, asyik lapa, asyik mkn, bdan pown da naek, ak akan start diet blik , minggu depan, so baru semngt na share tips2 tu, skrunk nie bukan mood diet lagi, memang keje ak asyik mkn jee !

jiwang2 ckit, siryes ak rindu gf ak, baru shari ta sembg, rase cam loser gile, walaupun kalo sembg asyik tye bnda2 sama, tpi ak suka semo tu, walaupun masing2 senyap dlam call, blas pown "K' "owh" "errmmm" , tapi ak rse bhgia bhai, siryes ta tipu, memang dye penting sangt dlm hidup ak, walaupun sejak2 nie mood ak ta brape na baek, dye yg period ak plak dpt kesan period tu, rse mooddy jee, rse cam cepat sentap, pe2 pown ak tetap kna kuatkan smngt , arnie dye pi penang, alahai pi penang pown bukak la no tu awak, na call pown ta dpt, apetah lagi na mcej2, na tye khbar awak kt penang tu camne, banjir ke ? ade buaya ke ? alahai , cepat2 la blik dari penang tu, rindu awak shangat2, kalo rindu awak, saya sure bce blog awak, sebb blog awak saja buad sye tersengih cam org gilee! iloveusomuchnazmin <3

5 comments:

Aerol Hafiezi said...

kalau ada cite ni kt download t, aku nk download ar

cik ika said...

ika bwu je tgk tdi..:)
law sudi jenguk baca entri ika sal filem ni ye

faiz amir said...

aerol : download laa, best doe crita nie, haha

cik ika : owh, okey, thnks =)

aQimie Ceplos said...

cool ape tgk ombak rindu dgn kawan. haha!

mr.syazwan said...

da tgk

rasa nak tgk lg je

haha