Friday, December 9

kesah seorang anak raja pulang kehalaman

Assalamualaikum dan peace yaw ^.^V

Sorry kepada peminat peminat story stylo , PEMINAT ? #cengkerik ==’ , hahaha abaikan , dah lma ak ta updates blog, ehem ehem , lma sangt ke , mungkin skrunk semnggu skali ak akan updates, entry kali nie ade crita sbnarnya, hahah , berlaku dalam bbrape mnit lepas, btw ak skrunk nie kt dalam bas , ak balik ipoh,balik lagi ? dah 3mnggu berturut2 ak balik ipoh nie, ahaha, biar laa ak ta mntak pown duet abah kaw , ak minta kat abah ak ? abah ak cun watpis jeee , ahahha , dye mmhmi anaknya pulang smta2 na jumpa ngn anaknya, masalahnya ak ddok umah ke pown kt ipoh tu ? ta lekat rumah rsenya, hahahha

Hahaha, sbnarnya ak tana blk minggu nie, ti pagi2 akk ak mcej ak ‘faez, akk balik ipoh ngn abnglong ngn kaklong” , damn it , mcej akk ak nie berbaur lucah , eyh brbaur jeles , mne aci ak na balik gak, elok plak time dpt mcej ak klas kul 8pgi , klas accounting plak , aish saba jelaaa , last2 pas solat jumaat ak da bertekad ngn bangga ponteng kelas semta2 na blik ipoh , hahah ,

Hahahha, nie bru na msuk motif ak updates, tdy tu ‘warm up’ jeee,hahaha , critanya camne , macik jenab sampuk “camne camne?” , faez pown jwab camnie laaa, pkcik drebar “ ==’” , haha , oke2 siryes , tdy ak dalam bas , tiba2 bas ak naek tu berhenti kt satu apartmet tu, ak pown ta phm motif pakcik drebar tu bhnti kt apartmet tu,pastu ade suara kelibat dari luar mnjrit “pakcik2 tungu kejap sya nak amek bag kt umh kejap” , semo dalam bas tiba2 cam FAKKKKK, kaw ingat kami ape na tnggu kaw amek bag kt umah, asal ta bwak skali , korang na taw 15mnit tunggu ANAK RAJA tu amek bag kt umah, kalo dikira2 sempat ak me bowling 2set bodohhhhh, bakal ahli syurga dlm bas semo tunggu ngn sabar sambil mkn coki2,ade mkcik tu sempat mkn nasi ayam bhai #kaw mmpu tunggu anak raja sambl mkn nasi ayam ? ahahahah , saba jelaa ,15mnit kmudian ANAK RAJA tu sampe dengn bekalan utuk 3 tahun skali, suruh pkcik drebar bukk bonet kat luar, syahdunya tunggu 10mnit anak raja tu sumbat barng2nye kt bonet! lagi betmbah FAKKKKK! Bakal2 ahli syurga dalam bas semo terpksa kuatkan iman lagi utuk tunggu anak raja tu settlekan masalah ngra dye tu, tambh tolak bhgi darab dikira2 30mnit baru slsai, last2 dye masuk dalam bas buad muk taik dduk dpan2 skali, asal kaw ta bwak je rus bas tu , biar pkcik drebar tu dduk ngn ak mkn choki2,

First time ak dapat penglman camnie, pabila bas yang kna tunggu passager, pkcik bas tu ngn tabah manghdpi semo ngn senyumn mnje, alahai, ak tunggu dlm bas pown rase cam berqiamulail lak, pe2 pown bas trus bergerak utuk trs ke IPOH, weyhh ak balik IPOH , kaw jeles ta , bajet cam blik LONDON, ahahhaha

PE2 POWN SELAMAT BERCUTI DAN HAPPY BUFDAY TO SULTAN SELANGOR , dapat cuti lagi, hahahah, bbye #bapak ar na muntah ak taip2 dlm bas nie, pening pale otak, siryes na muntah =='

4 comments:

Nurul Ainaa said...

hamagad dalam bas pun masih boleh ye :)

faiz amir said...

tu yg pening pale tu , hahaha

Anonymous said...

anak raja terbaik..klo aku jadi kau.dh lame aku tendang kuar dri bas.haha

faiz amir said...

hahaha, ak len , ak watcun watpis sambil lyn choki2 je bro . hahaha