Monday, June 11

makan tanpa henti

assalamualaikum dan peace yaw
^.^V

yaw yaw, wassup guys, selamt kembali ke dunia yang hakiki, hahahaha, nth ape2 je ak nie, okey ak kembali normal, heeee, korang semua sehad ta? #Cengkerikkk Krikk Krikkk Krikk , diam laa sebuk je cnegkerik nie, time2 camnie kaw na muncul, jeless lettewww, hahaha, weyh sorry la sebulan lbey gak ak ta updates gak, bukan ak, kan sebelum nie ak bgitaw ak busy mengalahkan aaron aziz, rasenya kali nie ak busy mengalahkan presiden omputih dah nie, hahahaa, sumpa propa, padahal ari2 hadap twitter and facebook, hahaha, weyh korang follow laa twitter kita bole tak, bole tak, gile batak follower, hahaha, tade laa, gurau je, sape na follow just search @FAEZAMER sahaja, pasti jumpa, ak ta hotsetap ta perlu beribu2 account, ak ade satu je, sekian terima kasih :)

na crita minggu lepas time cuti sem, ak da plan ngn kwan2 ak kt ipoh na buad bbq, ak, nazz and syakir paling bersemngat jiwa raga bhai, semngatnya cam na berjihad kt ngra iraq tu, sungguh2 kami pjuk semo rakyat jelta kelas kami dlu utuk join bbq nie, kami buad kt ulu chepor cadangnya, tepi sungai, sambil2 mandi, mkn ramai2, mula2 cam tade respon, lma2 semo bgi respon, korang mmng terbaek laa, and yeahhhh, tugas ak sediakan maknn, takan ak sorg gile laa, ak buad ayam bbq je yg laen, dorg bwak2 gak, Alhamdulillah on that date, semo berjlan lncar, tpi pagi2 tu ngh hujan rintih lagi, mula2 hati na ptah seribu gak, tpi kami pi gak, pastu da ta ujan, gile enjoy bak hangggg, kami mndi2 sampe ptag, kul 3 baru slesai :) na tgk gmbrnya, jappppp....

nampak ta hasilnya camne, fuhhh, Alhamdulillah ayam ak buad sedap gilee, bukan na bangga tapi respon yg dapat semo best2, hee, nnti buad lagi k kawan2 :)

oke, minggu nie da start sem baru, ak benci sem nie, naseb baek sem terakhir ak sebelum ak gi praktikal balik, bukan ape, sem nie ak kna jadi "pelayan" , oh damnnnnn, ak benci bnda tu, ak ta suka kje depan guest semo, nak2 sem nie ak puasa, raya, sah2 bnyk event nnti, dan sah2 ak kna jadi pelayan utuk makcik2 pakcik2 datuk2 dtg berbuka puasa nnti, alaaaaaaa, ak tana laaaa, nak drop subject tu bole taaa, naseb cheff yg ajar gempak, bestt, saba saba :)

sbnarnya tataw na tulis ape dahhh, sorry kalo bosan, heee, cukup la sampai dsnie sajaaaa, peace yaw ^.^V

2 comments:

ROSNAJIHAH said...

salam..thanks awak sebab sudi follow blog sy..tapi atas sebab yang tak dapat di elakkan, sy terpaksa menukar link blog saya..
mohon maaf atas kesulitan..

http://www.rosnajihahahmad.blogspot.com.

keep in touch sahabat blogger..

shafiq danial said...

Saba je la FA. Btw GoodLuck jdi waiter, mncapap skit, hehehe.... -selamat bepuasa