Monday, October 10

home and kids

as salam , haha , rajin plak ak na updated blog , biasa laa budak ngh honeymoon kt rumah , tade buad pe , na siapkan report and selebeynya adap facebook , and yeahh , bosan asyik layan facebook je , y not ak updated blog niee , asal sejak2 nie ak kehausan ayat2 utuk updated blog , tapi na update , haha ,

ak baru balik ipoh sabtu lepas , harinie ari slase , bru 4hari camtu , banyak benda ak rindu kt dalam rumah dan ipoh , ak rindu budak2 kecik , ak rindu na tydo dalam blik ak #act kongsi blik ngn 4beradik , and now ak da berada kt tmpt yg ak rindukan , haha ,asal cam skema sangat nie , ahaha , betul laa , da 2 hari nie ak dok umah jee , dari bangun tydo sampe na tydo , and petang2 ak lepak kt depan umah tengok budak2 maen ta pown ak join skali , membe2 laen semo kt poli dan U , so ak tade member , budak kecik nie la peneman ak ketika ak berada di ipoh nie , hahaha ,dalam bosan2 ak sempat la gak snap2 gambar untuk tatapan korang semua , perhh bajet good je ak nie , hahaha

BUNGA KERTAS
asal kertas ea ? ta paham aku
btw nie pokok kesayangan abah ,
setiap 2 minggu abah akan baja pokok2 nie ,
mne pkok nie ta cantik sebb abah rajin jga
hahahaha , dlu tade mse na jga pokok sebb dlu kt rumah rame anak2nya
hero rame sangat kt rumah penat na jga
skrunk nie semo hero na jauh2 pi bljar ,
now pokok la la ganti anak2 abah
camne abah jga pokok nie camnie gak la anak2 abah mmbesar dengn cantik
alhamdulillah , thnks abah
#pokok depan rumah aku , cantik kan ? haha


KIDS
siryesly , i love kids ,
kids always make me smile
adess , budak2 nie boleh buad ak tenng
sembang orang dewasa penuh dengan kepalsuan
budak2 mne taw pe tu palsu , pasu dorang taw laa , haha
budak2 gak slalu buad ak rase dihargai
sebb budak budak pandai amek hati
org dewasa lebih suka menyakitkan hati org laen #fact okey
nie AISHAH , jiran ak , dye ade adik yang sangat nakal dan comey
hahaha

nielah permulaan cuti ak di ipoh ,
inshaAllah akan share lagi
take care guys ,
wasalam ~

5 comments:

noraauliyya said...

bunga kertas tuh, cuba pegang dia , macam kertas kan.. that's y la nama dia bunga kertas .hukhuk

*banyaksungguhperkataankertasdaa*

faiz amir said...

hahah , mungkin laa , hee

EYFAalias said...

Sebenarnya saya tak berapa gemar budak-budak. Lagi-lagi bebudak yang banyak songeh tu. Erppp.

Yeah, bercakap dengan org dewasa penuh dengan kepalsuan. Sokong!

faiz amir said...

haha , kdng2 budak juga buad kita stress tpi mereka comey , hehe

ABU said...

budak2 mmg cool..