Wednesday, September 7

wish luck for trial SPM

as salam , ya Allah . sian blog ak nie . kejap bersawang . kejap meriah . kejap ade . kejap lagi ak update#merepek , hahaha . ehem ehem , awak semu sehad ta ? inshAllah sehad2 belaka , mne ta sehad kita baru sambut raya aidilfitri conferm asyik makan jee , syukur alhamdulillah kita dalam syawal yang ke 7 , da semingu , duet raye pow da na abey , aish

guys , jum kita buad puasa 6syawal, sape sape yang dah abey puasa 6syawal , korang mmng gempak, act ak pown ta start lagi puasa nie, inshaAllah next week ak start , and congrets pada korang yang puasa penuh dalam bulan ramadan, na amek kisss niee sbgai adiah , muuuahhhx #gatal meroyan . haha

btw ,ak na ucapkan GOODLUCK pada adik adik especially MY BABY yang da start TRIAL SPM , semalam , buad elok elok , pe yang abang na pesan kat cnie , study smart bukan study hard , bermaksud , kita kena stdy ikut mase2 yang sesuai dan padat , conth lepas subuh dan ade mse kita melakukan ibadah2 supaya mendapatkan ketenangan ,dekatkan dri pada Allah , inshaAllah ade keberkatan . bukan asyik study non top without pray , ta boleh camtu bro #asal ak rse cam ak nie cam motivater yang bertauliah dan rse cam tua sangat .
ehem ehem ,
PESANAN BUAD ISTRI TERSAYANGG =)
goodluck biy for trial SPM , buad elok2 taw
i slalu ade utuk suport tu
ingat taw , dapat 11A's i kasi adiah
inshaAllah biy i nie pandai
cepat2 la abey skolah leyh kawen cepat #conferm kna belasah ngn mak ak nnti,
gatal na kawen blajar pown ta abey lagi , heee
nnti u da sambung bljar jauh2 jangn lupa i
kalo u lupa i , i tarik tudung u , hahah
ily saynggg <3

to bakal mak@ayh mertua: faez ikhlas sayang anak makcik , anak makcik comey cam makcik #ayat bodek nie , hahahaha , OKEY FAEZ STOP IT =)

7 comments:

khalida suhaili said...

tau xpa.. blaja pn tak hbis lg gatal nk kawin.

faiz amir said...

u pown same gatal , hahah

eddy syrol said...

mesti nebes kan dah nak dekat spm ni..huhuhu

jom singgah sini
ady budika BW blog tett tett

shahHEROEs_simplejerk said...

erhm bila mse ko kawen..xjmput pun aku..ahahak
pape pun cntik n chumel si dia..
untnglah kau kan..jge dye baik2 k
semoga berkekalan..
amin

faiz amir said...

hahaha , thnks bro . inshaAllah

Ainol Aizuddin said...

awek comel macam aku ! lalalallaa hahaha

faiz amir said...

hahaha , kaw lagi comey bro