Friday, July 29

Muhammad Nazreen Bin Abdullah

sumpa nme kt entry taleyh na penuh lagi , hahah , btw as salam , hey guys , korang semo sehad ke ? #cengkerik , alhamdulillah , hope korang sehad2 je doe . hahaha . muhammad nazreen bin abdullah ? sape ouhh ? adess , meyh ak crita ckit psal dye , hahha , dye SAHABAT aku , dye KAWAN aku , dye manusia yang slalu dok kt belakang motor ak , sbb kmi slalu jlan b2 je , time skolah dulu kami pi same2, kmi penah b2 pi kuala kangsar dari ipoh semata2 na solat zhor kt masjid ubudiah #sumpa niat baek gile , pusing2 kejap pas ouh blahh , time ouh gak my biy amek result PMR , congret dpt 9A's . dasyat biy i niee , okey back my boyfieee .

dye banyak nme =)
  • nazreen #nme penuh
  • MNA #nme penuh , cari la mknenya , haha
  • along #nme sejak azali and rame pnggl tpi ak ta penah pnggl dye along , haha
  • nazz #nie ak pnggl dye , sebb simple
  • mello #start msuk poli (taleyh na gedik lagi ke) , membe2 poli dye pnggl dye , ak takan penah pnggl mello *yuck ! hahahaha
kami penah pi cameron higland b2 naek mtor gak , that was freakin damn cool experience doe , sumpa ta tipu , penah ke korang pi b2 nek cameron highland dan tade motif , saje mengisi mase lapang , haha , time skolah memang dok sebelah dye laa , kami start knal f1 dan jadi kwan baek start tu laa , time f2 dye msuk klas first ak second class , and f3 until f5 kami klas same and dok sebelah , yang paling best kami pegang jawatan tertinggi kt skolah time ouh , ak exco pengawas skolah and dye ketua pengawas pusat sumber , damn kalo na ccite psal dye mmng ta abey doe . haha , ckit2 jelaaa =)

mamat sorang nie rame peminat , ta kira jantina , laki pompuan , budak kecik budak besar budak tua nenek nenek , semo la minat , sebb pe ? sebb jambu bhai , korang ta rse ke mmat nie jambu ? ta kan! same laaa , hahahahaha , sayngnya ak yg kapel dlu , hahaha , damn ak teringt time dye kapel ngn budak stu skolah , sebb ak jadi mangsa dye , dorang na date awal2 pagi , and memandangkan ak bwak dye , ak kna pi skolah awal semata2 dorang dpt date , alahai noob gile ak time ouh , tape mmbe puya psal , pe ade hal . hahahaha .


asal ak updated psal dye ?
na taw sebb pe ?
30july2011
his bufday yang ke 19
so ak na nyanyi cckit ,
tana dngr ttup lampu tydo , hahaha
HAPPY BUFDAY TO U
HAPPY BUFDAY TO U
HAPPY BUFDAY TO U
HAPPY BUFDAY TO NAZZ #peliks
HAPPY BYFDAY TO UUUUUU
WISH LUCK FOR EVERYTHING FOR U
MAKE THE BEST THING IN UR LIFE
ttup muka malu bhai , hahahaha

yeahh , banyak kenangan kami bersama doe , sumpa trase cam na ngis jee , skrunk ak busy daa , and now ak rindu na lepak2 and jogging ngn dye , hahah , cam gedik je bhai , aish , dye penah suh ak wat video utuk bufday dye tpi cam ta bersedia je lagi ,tunggu next bufday taw . hahaha

and yeahhh , kaw slalu kna dgr ak mmbebel , kalo bab2 na beli sesuatu sure ak jadi pkar pengkritik , kalo ade msalah cinta sumpa tapenah crita kt ak kan ? hahaha , kalo pi mne2 sure ngn kaw kan doe , rase kekok bile kaw tade doe , yeahh , gedik #sila nangis doe .

btw,
THANKS TO BE MY BELOVED BESTIE EVER
THANKS TO BE MY BEST LISTENER
THANKS TO BE MY PARTNER FOR MY BIKE
HAPPY BUFDAY 19'S BRO
LOVE U MORE #cam melampau jee ><"

okey bbye .

6 comments:

Etong said...

selamat hari jadi :)

Maii Yusre said...

hb :D

Fahmi & (Aen) said...

Happy Bufday ya for your Frend :)

ZWAN SABRI said...

Owh.. patowtla update pasai dia..
btw, banyak sungguh orang yang birthday arini.. mama aku pown birthday arini jugak..
Erm, SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRANG YANG KE-19 KEPADA MUHAMMAD NAZREEN BIN ABDULLAH.. ;)

MySuaraBlog: Happy Birthday Mama

faiz amir said...

owh , thnk for the wish guys , heeee

rosliza rubee said...

hb utk kawan awak yg comel tu