Monday, April 18

L O V E

SALAM , sorry entry kali nie agak jiwang karat besi tembaga , haha .
yeahhh , LOVE . pe benda la ouhhh . i admit it , i'm fallin love with u , da lme . since 10 may 2009
lme kan, awak ingt ta first time saya na tgur awak , saya malu . malu sangt . malu sebb awak tana kawan ngn saya . awak baek . terlalu baek utuk saya . saya jadi srnok ble sembg ngn awak . time ouh saya na SPM daa . awak na PMR kann . saya ingt semo ouh . time ouh kita taleyh na sembang sembang sangt . sebab awak na focus stdy . saya pown . tapi saya tataw nape saya rindukan awak . act time ouh kita berkawan dan masih baru. saya ingt agy malam ouh . saya ajak awak kapel . awak malu . saya suka awak malu . comey . tapi awak suh minx izin kt kawan awak . saya pown tye laa kawan awak . saya bersungguh sungguh dapatkan awak . awak still tunggu saya . and akhirnye kita kapel gak malam ouhhh . TAPI esok pagi awak anta mcej 'KITA BREAK' . time ouh . saya sedey .


saya masih sayngkan awak, even kita berkawan balik, saya tetap na berkwan ngn awak . sebb awak terlalu baek ngn saya . stiap kali saya sembg ngn awak . saya rase tenng, saya rase kebhgiaan tu . awak dduk jauh . tapi saya dpt rasekan awak dekat . dekat sangt . awak kt aty saya . TAHNIAH, sebb awak berjya curi hati saya . saya bhgia sangt ble ngn awak .

awak na taw, saya sentiasa berharap spya kita kapel balik . tapi awak tana . saya tetap hormati kputsan awak . saya tetap tunggu awak . saya kna bersabar utuk dptkan orang yag btui btui saya sayg . Alhamdulillah, last last awak trima saya . saya bertmbh bhgia . time ouh gak . i panggil u 'bie' and u panggl i 'sayngg' . saya suka awak pnggl sayanggg , saya rindu time ouhhh .
tiap tiap hari sure saya na mcej ngn awak . na call awak . soalan saya still benda same . tapi saya ta penah BOSAN dengan awak . sebb stiap kali saya ngn awak . saya rase tenng and buad saya tersenyum . awak ajar saya tydo lmbt , sebb kita slalu berborak sampe 3 4 pagi . dalam saya ngntuk . ble ngn awak . saya ta rase semo ouh . act saya bertmbh cergas ble ngn awak . sebb saya sygg awak sangt2 .

sepanjng kita bersama , bnyak dugaan kita alami bersama . time awak ade msalah, awak call saya . awak nangis . saya pjuk awak . saya beri semangat kt awak . and saya buad awak tersenyum . sebb saya tana tgk awak sedey. saya na awak happy . time saya perlukan awak . awak pjuk saya blik. awak beri semngat kt saya juga . sya rase kbhgiaan ouhhh . awak jgn tinggalkan saya .

2011, taun nie awak na SPM, saya paham awak sure busy . and awak tade mase na teman awak . saya kna memahami awak . and now , kita ta berborak cam dlu laa . kita ta spend time cam dlu laa . awak tade mase utuk saya . tapi saya still syggg awak . awak kna taw ouhhh . tade sape penah buad saya jadi camnie selain awak .

AWAK, awak wanita pertama buad saya rase bahgia slpas MAK saya =)
AWAK, awak wanita pertama buad saya tersenyum setiap hari =)
AWAK, awak wanita pertama buad saya ta tydo lena, =)
AWAK, awak wanita pertama buad saya nangis sebb wanita =)
AWAK, awak wanita pertma trima saya seadanye
AWAK, SAYA SAYNG AWAK .


saya tetap akan tunggu awak , sebb saya terlalu sayngkan awak . stiap saat saya ingt awak . saya tapenah terpkir na cari pompuan len . tade sape leyh ganti awak dalam hati saya .saya na tgk awak berjaya kejar cita cita awak dlu . saya na awak hormat keptusan parent awak utuk awak focus stdy dlu, saya paham nape awak tade mase utuk saya . sebb awak ade cite2 . awak na capai cite2 dlu . saya ta kesah semo ouhh . saya tunggu awak . saya rindukan awak =(

I LOVE U SO MUCH SITI SYAZWANAZMIN BINTI MOHAMAD SALLEH


9 comments:

ika said...

sweetnye.:)

Shiqa said...

oh tak ku sangka rakanku mempunyai admire yg sgt .... fanatik?
haha, joking

treat her well bro

faiz amir said...

kawanmu ? siapa . minnn kwan u ke ?

lip~ said...

kite kenal tuh..hahah!!

faiz amir said...

syhhh, diam diam . lip nieee .
sabo jelaaa

wawa^^ said...

alamak,ayat dah jiwang dah..
sekali tgk last2,minn la plak..
minah rockers tu.
haha

jkjkjkjk..

*minn,jgn marah..*

faiz amir said...

hahaha . tapi ngn i ta rockers . comey jee <3

wawa^^ said...

ish,susah nak tgk minn jadi tak rockers..hahaha,XD

faiz amir said...

rocker la cool =)