Saturday, April 30

G E L I M A T !

salam , hadirin dan hadirat sekalian *ayat taleyh baek agy ke ><
hahahaa . buad pe . entry ak kali nie mmng ak ta suka . tapi ak kna crita gak !
okey straight to the highwayyy . ak tade mrepek2 bayak2 okeyyyy

taw pe nme binatang nie ?
nie la burung kakak tua ! COMEY KANNN ><"
okey penampor je ak nie . hahahahaha
L to the I to the P to the A to the S
L I P A S !
comey kan ! comey F !
ak benci benda alah nieee
2 sbb ak upload gmbr kartun .
kalo upload pix betul . ak ta lalu na adap benda niee
GELIMAT !

2 HARI LEPAS, jeng jeng jengggggggg
di malam yang hening, ketika dirimu dinodai oleh bantal gebu gebu ak sambil diriku memberikan focus 200% pada MUKABUKU , ketika diriku hanyut dalam crita cyber bersama rakan rakan seperjuangnku . aku terlibat dalam satu kejadian yang sangat menyayat hati pabila seorang pakcik bersayap bernama LIPASS tiba2 menebang*terbang and landing kt depan aku ! secara tiba2 badan ak tidak dapat dikwal dengan otakku , ak melompat terkejut , kejantann ak hilang seketika gara gara pakcik bersayap ouh , tanpa berfkir beperimanusiaan, sepantas kilat ak membnuh lipas tersebut ngn segelung ijzah suratkhbar dan aku hentak2 sambil melepaskan geram yang ak simpan bertahun tahun lamanya pada pakcik bersayap , bertapa sedeykan aku berjaya membnuh pakcik bersayap ouhhh . *maaf ak guna bahse DEWAN BAHASA jilid 8 !

P/S : so soory pada pakcik LIPAS , sebb terlalu kejam pada anda >< . ak ta menyesal krena dalam islam mmbenarkan . kerana pakcik lipas merupakan haiwan perosak dan buley dibnuh , heeee . kepada pakcik and makcik lipas yang laen , kalo rase na hidup lme jgn muncul depan aku ! sekian

MORAL STORY : jangan makan lipas kerna lipas sangt kotor !

FAEZ AMER BENCI LIPAS . sekian trima kasih . TEPUK LA TANGAN ,
hahahaha . mekasih =)



14 comments:

aqmalazmi said...

eeeee..lipas bucuk..
takcuka..takcuka..takcuka

faiz amir said...

alahai , gediknya .
kaw pown ta ska lipas ke ?
bagus . ade geng ! hahah

aqmalazmi said...

hah kan dah senang =)
berlimau comment akan diterima

eryn said...

singgah singgah sini n bace about pakcekk lipas kesayangan anda .
wahahahaha

ainaamy said...

tak pernah2 jmpe llaki takut lipas . ! haha .

Mohd Zakwan said...

TAKUT LIPAS ? EEE TAK MALU


HAHA AKU PUN XD



singgah2 la Blog Zakwan yee

faiz amir said...

eryn , hahahah kesaygn sya ?
mmng takan sygg sbb sue na bnuh . hahaha

faiz amir said...

ainaamy : hahahaha . u ta tgk kt luar sane . lagi rame yg tkut lipas . sbnernya kmi bukan tkut . tapi ta brape gemar jee . hahahaha

faiz amir said...

mohd zakwan : welcome to my club . anti lipas . hahahaha

rosliza rubee said...

hahaha taw takpe...rose klo dpt lipas mcm nk tikam2...dh la busuk nk mati

faiz amir said...

yeahh . haiwan pling busuk pluss kaki berblu . oh tidak . ta suka ><

faiz amir said...

yeahh . haiwan pling busuk pluss kaki berblu . oh tidak . ta suka ><

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

nampak sgt bilik faezz ta kemas..
sbb tue bnyak lipas. haha :D

faiz amir said...

hahahaha , bukan la . ala biasa la lipas kt mne2 pown ade kann