Friday, March 11

Coming Soon


assalamualaikum, hey guys .
pe la yang yg i merepek nie kannn, pe yang coming soon ? ade movie yang baru ke ? hahahaha .
okey kisah yang i na cite kali nie . mybe agak interesting , tapi tataw la dapat sambutan ke ta .
tapi inshaAllah korang buley berjya somthing with my 'coming soon' nie . .

apekahh semo nie ? banyak sangt tanda tanye kann . hahaha .
okey2 ak na cite la nie *ce cite ce cite .

ape pendapat korang if i jadikan blog i untuk ajar korang recepi2 yang senang2
yela . roughly , pembaca semo kawan2 . and muda2 . paling pentg PEMALAS . hahaha
jangan mare . so I dapat inspirasi pagi tady . pe kata i TUNJUK step by step resepi yang mudah akan ikuti . mane la taw korang leyh test kt umah kee ?

act benda semo nie sennag jee . mlas ta mlass jee . act skrunk i amek DIPLOMA IN CULINARY ARTS, cheff i slalu pesan . kita ade ilmu kita kna share2 kan kt semo orang .bukan ke tidak begitu ? hahahahaha .

APEKAH PENDAPAT ANDA TENTANG IDEA I NIE ?

so lepas nie tade laa istilah . LAPARNYE TADE MAKANAN KT RUMAH, MAK TA MASAK !

NO WAY MANNNN . . now anda da besar . beljar msaak sendri . i ta suh follow cam i untuk jadi cheff . tapi belajar msak untuk perut anda sendri . okey ?

TINGGALKAN SUGGESTION ANDA =)

inshaAllah kalo dapat sambutan i akan start minggu depan . thnks for ur support <3

8 comments:

adwafarahin said...

cpt2!

btw: lagu sme! hee :)

faiz amir said...

hahaha, inshaAllah =)
same ke ? tape baru best kan . .

♥aqmalazmi♥ said...

LAPARNYE TADE MAKANAN KT RUMAH, MAK TA MASAK !

heyy you!!! i terasa tau!!!hahah!!!gedik ngan kau jap!!! yew lah!!aku kan selalu merunggut mcm tuw kat kau!! HAHAHHA

faiz amir said...

mal : hahahahaha . padan muka kaw . sbnernye i dp idea nie dari kaw laa . kaw en merngut lapa jee . so ak rase ak na tlong kurangkan beban mak kaw . ak ajar kaw wat bnda simple2 . orait ta ?

♥aqmalazmi♥ said...

okeyy kelakar..aku gelak boleh???
HEHEHEHHEHE..
sambil tutup3 mulut

faiz amir said...

kuang ajo gile . hahah . siryes la doe . nnty silap ari bulan . mau gemox kaw nnty . hahahaha

♥aqmalazmi♥ said...

hah sirius lah nie..ajar lah buat mknan tuw...tp yg proten bnyak aw....sebab proten boleh membesarkan badan..hahahahahah!!!!

faiz amir said...

da pandai plk kaw enn . orait2 . tpi ak ajar yg simple2 la dlu . lme2 bru uh advance plk . hahaha