Saturday, November 20

Pabila Budak Kampung Turun Ke Pekan Besar

SALAM , Pada tahun Nabi lagi memang ada pekan . so ?
HAHAHAHA
biarlaa , aku na cte ckit pasal budak kampung sorang nie
pabila dapat turun ke PEKAN BESAR* perlu ke tulisan pown besar
ta pham toll , grr =.='

yela , dak kampung trun pekan raselahh JAKUN tahap BABUN nye ,
*bukan slalu pi PEKAN KE . arghh . lantak ar ,
cam laa dye sorang pi PEKAN , adess sangt menyedeykan .

aku nie orang miskin je *ngaku pown . HAHAHAH
turun PEKAN nek kereta yg ta dipnggil kereta*TEKA TEKI
teeeettt , lmbt TEKSI la sayang ,

org dok dalam keta dok diam2 ,
yang aku nie , dok dalam keta cam dalam bas
meryap je dlam teksi ouh *besar plk teksi ouh ?
yela , toleh knan snap pix ,
toleh kiri snap pix ,
pakcik teksi usha semcm je *sperti helang usha tikus ,
HAHAHA ,



nie namnye jalan raya *kalo korang na taw laa ,
aku rase ak sorang je tataw kowt
*shit , asl ak mesti org terakhir yg taw . adess
HAHAH ,

nie ak ondoway na pi shopping complex yg bernama
SOGOMOTORBASIKALKERETATEKSI , nma pendek spendek pendeknye
SOGO . pendek kan , *BASIKAL TOLL
kat dalam SOGO nie jual ikan idup2 , lembu wane wani , itik 2 kepala ,
kaw rase lahhhh ,




kalo korang na taw gak nie la SOGOMOTORBASIKALKERETATEKSI a.k.a.b.a.n.g SOGO
sampai2 je , rame gile pemnat jemput ak dari teksi doe ,
ak trun2 je , rame rakyat jelata BANGLA , NEPAL , INDON , ARAB lepak kt luar SOGO ouh ,
ak berhenti seketka *brung2 pown trut berhnti untuk berfkir ,
aku nie kt MALAYSIA ke ? *brung pown pande berfkir , hebad tol . grrr
arghh , biarkan dlu , kalo ak berfkir alamatnye ta shopping la aku , adess .

masuk2 je dalam SOGO ouh , rase sperti kt MEKAH , orang bafak rame ,
*tgk pix kt atas ouh , DORANG SEMO ngh melontar JUMRAH , semngt dorang melontar ouh ,
adess , pasnie dorang akan bermalam di mina plak . HAHAHAHA

setelah BERBULAN2 aku kt MEKAH dikelilingnye , akhirnye aku pasrah
aku lemas orang rame yg sebuk melontar JUMRAH ta abey2 ouh .
TIBA TIBA *bace dalam keadaaan terkejut ,
prrruuuuuuup , PEROT aku AZAN , bermknye masukkan waktu untuk aku MAKAN ,

aku nie orang miskin ta mkan warung mahal2 ,
aku pi tempt ORANG MISKIN cam aku slalu lepak . na taw kt mne ?


TADAAAA , nielaaa port orang2 MISKIN cam aku slalu lepak ,
nme tmpt nie RAHSIA*taleyh ksitaw
sebab sah2 terang menderang lampu petrol tulis nme warong nie SECRET .
kan . so taleyh ksitaw la . sorry byk2 .

makannye stndard2 warung pakcik HAMID tepy JALAN SENGET ouhh ,
murah2 je der ,
2 sbb orang MISKIN slalu lepak cnie .
HAHAHHA .

selepas puas aku menunaikan waktu untuk MELANTAK
aku truskan PERJALANAN *perhh semngt jiwa ragabasikal tol aku nie
aku jalan2 plak untuk membakar blik LEMAK , USUS PERUT , ULU HATI
aku nie . aku jalan2 laaa *asl ta merangkak jee .



name jalan nie JALAN TUNKU LESUNG BATU , hahaha
men2 plak aku nie *bukan mmng kuat men ke aku nie . grr
nme jalan nie JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN AL-HAJ
ujung ouh ak tmbah je laa . jgn cye .
pandai MAK jalan nie ksi nme kt jalan nie
jalan nie bek orangnye *pe aku merepek nie

yang best jalan nie . jlan nie lurus orgnye ,
nsb bek ta gay jalan nie .
rame btoi TETAMU Allah menunaikan HAJI kt cnie ,
skrunk dorang ngh MENGELILINGI KAABAH plk .
*sbnernye tade pe na cte kt cnie .
eyh2 tapi ade satu PERKARA WAJIB HAJI yg orang slalu buad kt cnie ,
na taw ke *KHAS UNTUK HAJAH2(pompuan laaa)



nielaahhh dye , warga2 HAJAH2 slalu buad .
kalo ta melaburkan HARTA2 nye untuk membeli telekung*bhse bek ckt
memang ta sahh , SAH2*tiba2 saksi org kawen berkta , hahah
makcik tudung nie begitu semngat menjual TELEKUNG2 nye .
nape makcik nie ta jual KRETA FERARRI , jual BAKUL SAMPAH KE
*pabila ak berfkir smntra tunggu DATIN*maklong aku mencari TELEKUNG2
dye . grr
yg best2 stelah puas mengadakan pertandingn BERBLAS PANTUN ,
last2 ta beli satu haram pown ,
penat je aku tunggu . grr , busuk2 pown belilahh satu untuk aku ke *ak pake TELEKUNG ke ?
eyh2 aku leyh ksi SEPET aku laa .

SETELAH selesai MENUNAIKAN PERKARA WAJIB HAJI ,
akhirnye aku sampai kt satu tempt nie ?



nielahh dye port KAPAL2 TITANIC berhenti untuk menjemput
pakcik2 HAJI n makcik2 HAJAH pulang ke RUMAH MASING2
*pande pown dorang na balik tdy .
hahahah . nme tempat nie KL SENTRAL .
kesudahan cte aku simple je .
aku balik umah trus tido ,
*korang taw erti penat menunaikan HAJI ke ?
tataw kan , 2 sbb orang suh pi mengaji korang tana
kan da ta brape na pande*bhse semnis mnis kurma .

KESUDAHAN cte aku ialah . MARILAHH KITA MENUNAIKAN HAJI
bgi AKU , KAW , KORANG , KALIAN . yang mampu ,
yang ta mampu pi mampus *nie kalo mak aku bace sure kna sebat ngn BATANG BESI
mak aku ta ajar BIADAP cam nie . SORRY MAK =.='

salam botak <3


2 comments:

♥AQMAL♥ said...

secret resipi!!!how come You!!!!entry nak bajet papakedana!!!grrrrrr

faiz amir said...

hahahah . relax ar der . wa sedar wa miskin .